QUÈ HI TROBARÀS?

Activitats de narració oral:

* Sessions de contes per a Nadons, Infants, Adolescents, Adults, Persones de la Tercera Edat.

* Tallers de formació: "La narració oral, eina didàctica a les classes de llengua", "narració oral i conflictes a l'adolescència"

* Regala un conte personalitzat

Jugant amb les paraules:

* Contes per narrar tantes vides com universos n'hi haguessin.

* Poemes

* Articles d'opinió

* Entrevistes imaginàries.

* Imatges, vivències, pensaments per compartir.

* Actes per poder escampar la boira quan l'ànima se sent en compressió.

* Lectures per obrir camins.

* Temps de silencis fets paraules.

CONTES A DOMICILI

Quan el dia es fa llarg i la posta de sol emmarca la finestra, puc venir i explicar-te contes.

Què t'ofereixen els Contes a domicili i a qui s'adrecen?
  • gent gran que potser no poden llegir o moure's amb facilitat i, en canvi, necessiten omplir el pou de l'esperança amb contes que parlen de la vida, del que hem deixat enrere i del que encara tenim al davant. Contes per riure i per somiar, per compartir, per guardar en els petits racons de l`ànima.
  • nens i nenes o adolescents que necessiten una atenció especial per al moment vital que estan passant. També estan adreçats a aquells que no han après a entusiasmar-se amb les històries, amb la lectura i a saber-ne gaudir, a anar ampliant la seva capacitat de comprensió... A través d'aquestes sessions de contes se'ls pot ajudar a descobrir històries i que les disfrutin, així com connectar a partir d'elles amb la vida i amb ells mateixos, amb quin significat tenen les coses que formen part del nostre món, a saber situar-s'hi, a prendre'n consciència...

  • A persones que són especials i els volem fer trobades especials: (aniversaris, presentació en societat a la majoria d'edat, de comiat d'algú, de vells amics, casaments...). Són sessions en què es narren històries per fer aquests dia inoblidable o senzillament per fer un sopar que deixi bon gust en el record de tots.

  • A les festes d'aniversari. Són sessions adreçades a nens en què al voltant d'un tema s'expliquen històries i després es fa un taller o una gimcana... Amb tot plegat, els petits viuen el dia del seu aniversari de forma especial sentint-se protagonistes directes. 
            Viatge al món dels animals: per a nens de 3 a 5 anys.

        El món dels pirates: per a nens de 6 a 10 anys.

  • col·lectius de risc. En aquestes sessions es pretén donar espai afectiu a aquelles persones que se senten o s'han pogut sentir desubicades, per diferents raons, del seu entorn i desconnectades d'elles mateixes. A través dels contes poden anar construint un pont en què l'afecte, l'acceptació, la voluntat, el voler ser, la confiança... siguin el material bàsic amb què ajudar-se a seguir el seu camí.