QUÈ HI TROBARÀS?

Activitats de narració oral:

* Sessions de contes per a Nadons, Infants, Adolescents, Adults, Persones de la Tercera Edat.

* Tallers de formació: "La narració oral, eina didàctica a les classes de llengua", "narració oral i conflictes a l'adolescència"

* Regala un conte personalitzat

Jugant amb les paraules:

* Contes per narrar tantes vides com universos n'hi haguessin.

* Poemes

* Articles d'opinió

* Entrevistes imaginàries.

* Imatges, vivències, pensaments per compartir.

* Actes per poder escampar la boira quan l'ànima se sent en compressió.

* Lectures per obrir camins.

* Temps de silencis fets paraules.

dijous, 14 de juny del 2012

L'ESTANÇA MÉS ÍNTIMA



-Aquesta serà la seva habitació -li va fer saber el majordom al nou hoste-. Pot deixar els records més recents en aquesta calaixera, més a mà, per si els troba a faltar a mitja nit. 

Tímidament, l'home va fer un gest de conformitat amb el cap i va seguir la seva inspecció minuciosa amb la mirada fins que els ulls es van aturar al final de l'estança. El majordorm va seguir amb l'explicació.

-En aquell armari és on podrà col·locar la resta de records. Els pot distribuir en els calaixos de diferents colors que ara li mostraré per facilitar-li'n l'ordre. 

-Són segurs? -va demanar l'hoste des de la insistència de qui necessita que li confirmin el que ja li havien explicat, dies enere, quan va signar el contracte de la nova residència.

-Per descomptat! -va sentenciar el majordom-. El material amb què estan construïts garanteixen una perfecta conservació. Molt més segura que si continuessin en el seu cervell.

L'hoste va deixar anar un mig somriure entre la satisfacció i la nostàlgia.

-I aquí els tindré per sempre?

-Per sempre.

2 comentaris:

  1. Si els records es poguessin guardar, només hi posaríem els més preuats. El que no ens adonem, però, és que els records durs que volem oblidar, són els que més ens defineixen.

    ResponElimina
  2. Són dels que més aprenem, segurament.

    ResponElimina