QUÈ HI TROBARÀS?

Activitats de narració oral:

* Sessions de contes per a Nadons, Infants, Adolescents, Adults, Persones de la Tercera Edat.

* Tallers de formació: "La narració oral, eina didàctica a les classes de llengua", "narració oral i conflictes a l'adolescència"

* Regala un conte personalitzat

Jugant amb les paraules:

* Contes per narrar tantes vides com universos n'hi haguessin.

* Poemes

* Articles d'opinió

* Entrevistes imaginàries.

* Imatges, vivències, pensaments per compartir.

* Actes per poder escampar la boira quan l'ànima se sent en compressió.

* Lectures per obrir camins.

* Temps de silencis fets paraules.

dimarts, 29 d’abril del 2014

RACONTADES 2014

Racontades
CONTES PER A ADULTS

RACONTADES

 
  Som un grup de professionals de la narració oral amb més de vint anys d’experiència. L’estiu de 2012 vam endegar el projecte Racontades i el vam presentar a la Festa Major de Cardedeu. L’èxit de la iniciativa ens va portar a representar-lo en altres espais com a Llinars del Vallès, a la Fàbrica de les Arts Roca Umbert de Granollers, al Festival de Narració Oral Munt de Mots, fent unes Racontades al Centre cívic Can Verdaguer, a Vilanova del Vallès per celebrar el 30è aniversari de la independència del poble...

I direu, què són les Racontades? Doncs, són una combinació màgica entre contes i la descoberta de racons que ens fan mirar i sentir aquells espais de manera diferent. A les Racontades, les històries i els llocs s’alien per evocar sensacions i les begudes que es seleccionen per a cada punt del passeig ajuden a fer d’aquest espectacle una experiència íntima, divertida, inoblidable.

L’objectiu de les Racontades és explicar històries orals aprofitant un recorregut pel poble o barri on narrem, que permeti visitar o descobrir tres o quatre espais que tinguin un interès especial (perquè formen part del patrimoni cultural del poble o barri de la ciutat, perquè la seva visita representa una descoberta insòlita per part del públic assistent a l’acte...). En cada un d’aquests espais els narradors expliquem contes (poden ser també cançons i tot plegat pot estar relacionat o no amb l’espai visitat depenent de les Racontades que s'escullin per a cada sessió), alhora que s’ofereix als assistents una beguda (la selecció de la beguda es pot fer seguint el criteri de promocionar un tipus de beguda, de marca... i les proporciona la mateixa entitat organitzadora) i, opcionalment, un tast d’algun menjar.

Hi ha diferents modalitats de Racontades: monotemàtiques (Racontades de por, de contes eròtics...) històriques (sota l'empar de la ficció s'explica part de la història dels llocs), d'humor i d'amor... Les adaptem al moment (una Festa Major o una celebració en concret). Cada sessió de Racontades és única i diferent.


En els enllaços trobareu més informació de l’espectacle i de qui som els (Ra)contistes. No dubteu a contactar-nos si esteu interessats a contractar l’espectacle o a conèixer-nos més de prop!
 


 

Racontistes

Paco Asensio, Rubén Martínez i Alicia Molina

Fitxa de l’espectacle
Destinataris: Persones adultes
Durada: 2 hores
Idioma: Català i castellà


aliciamolina61@gmail.com
687765506
http://racontades.wordpress.com/
https://www.facebook.com/Racontades
http://www.naciodigital.cat/naciogranollers/noticia/19274/humans/estem/fets/relats
http://www.radiogranollers.cat/RadioGranollers/ProgramesRadio/_whguwbci-Bs6WcTidsDdDgd7qjq44SDW#prg8455
Copyright © 2014 contacontes, All rights reserved.
Email Marketing Powered by MailChimp

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada