QUÈ HI TROBARÀS?

Activitats de narració oral:

* Sessions de contes per a Nadons, Infants, Adolescents, Adults, Persones de la Tercera Edat.

* Tallers de formació: "La narració oral, eina didàctica a les classes de llengua", "narració oral i conflictes a l'adolescència"

* Regala un conte personalitzat

Jugant amb les paraules:

* Contes per narrar tantes vides com universos n'hi haguessin.

* Poemes

* Articles d'opinió

* Entrevistes imaginàries.

* Imatges, vivències, pensaments per compartir.

* Actes per poder escampar la boira quan l'ànima se sent en compressió.

* Lectures per obrir camins.

* Temps de silencis fets paraules.

dilluns, 13 d’abril del 2015

DEESSES AMB PELL DE DONA AL HARLEM


SESSIÓ DE CONTES DINS EL PROJECTE DE FORMACIÓ: "PAS A PAS" DIRIGIT PER L'IGNASI POTRONY I LA MARTHA ESCUDERO

NARRADORES: Cristina Serrat i Alicia Molina

Els mites i els contes ens ajuden a rellegir la geografia dels homes i les dones en totes les pells que ens fan de vestit i a seguir les traces d'altres dones que ens han precedit.

Cristina Serrat es periodista, escriptora, actriu i coach corporal. Des de sempre que es dedica a escriure i a explicar històries, sobretot a la ràdio. Però fa uns anys va decidir començar a narrar contes i ja no ha pogut deixar de fer-ho, ho ha convertit en una forma de veure la vida. Està enamorada de la mitologia, el teatre i la música i tot el que fa, d’alguna manera, sempre hi està impregnat.

Alicia Molina viu per la paraula: alterna l’activitat de narradora oral i la de programadora de contes per a adults en dos bars de Barcelona i de Cardedeu, amb la d’impartir classes de llengua catalana i literatura a alumnes de batxillerat i fer tallers de formació sobre com aplicar la narració oral a les aules amb adolescents. Per a ella, però, tot forma part de l’art de narrar, així que porta escampant històries fa un munt d’anys. I ho fa a grans i a petits, en tots els espais impensables, fins i tot en cementiris. Amb la veu i el cos com a elements bàsics, explica contes de tradició oral, d’autor o escrits per ella mateixa, segons l’ocasió.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada