QUÈ HI TROBARÀS?

Activitats de narració oral:

* Sessions de contes per a Nadons, Infants, Adolescents, Adults, Persones de la Tercera Edat.

* Tallers de formació: "La narració oral, eina didàctica a les classes de llengua", "narració oral i conflictes a l'adolescència"

* Regala un conte personalitzat

Jugant amb les paraules:

* Contes per narrar tantes vides com universos n'hi haguessin.

* Poemes

* Articles d'opinió

* Entrevistes imaginàries.

* Imatges, vivències, pensaments per compartir.

* Actes per poder escampar la boira quan l'ànima se sent en compressió.

* Lectures per obrir camins.

* Temps de silencis fets paraules.

diumenge, 28 d’octubre de 2018

ARA JA NO TANCO LES PORTES DE CASA
Ara ja no tanco les portes de casa. Ja no cal. M’hi he d’acostumar, però. M’he d’acostumar a no sentir la teva escalfor al sofà o al llit, o la teva espera silenciosa i pacient fins que obria els ulls i, aleshores sí, em tocaves dolçament la galta amb la poteta i em llepaves el nas; acostumar-me, també, a no sentir el ronroneig de cada matí posada al forat que deixaven les meves cames creuades mentre meditava; a obrir la porta de casa i no trobar-te allà davant, amb els teus marrameus que sempre he interpretat com “on eres, que has trigat tant a tornar?”. M’he d’acostumar, que en serà de difícil, això, a sostenir la densitat d’alguns dies sense sentir l’escalfor amorosa que m’ajudava a afluixar el pes de tantes lloses al damunt. A no esperar resposta de les preguntes que fabricaven els nostres intercanvis de mirades. A respirar la vida al ritme que m’ensenyaves...
M’he d’acostumar a tantes coses que només de pensar en la llista sento un vertigen que em fa caure en el forat més fondo. 
Catorze anys omplen un cabàs amb batecs de totes les mides i melodies. Em pregunto com es fa ara? 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada