QUÈ HI TROBARÀS?

Activitats de narració oral:

* Sessions de contes per a Nadons, Infants, Adolescents, Adults, Persones de la Tercera Edat.

* Tallers de formació: "La narració oral, eina didàctica a les classes de llengua", "narració oral i conflictes a l'adolescència"

* Regala un conte personalitzat

Jugant amb les paraules:

* Contes per narrar tantes vides com universos n'hi haguessin.

* Poemes

* Articles d'opinió

* Entrevistes imaginàries.

* Imatges, vivències, pensaments per compartir.

* Actes per poder escampar la boira quan l'ànima se sent en compressió.

* Lectures per obrir camins.

* Temps de silencis fets paraules.

divendres, 26 de gener de 2018

ALICIA MOLINA A LA CASA DELS CONTES


La Casa dels Contes organitza la sessió de contes per a adults:

¿EN TU CASA O EN LA MÍA? (contes eròtics)

NARRADORA: Alicia Molina

SINOPSI: Una pregunta que no espera ser contestada en paraules, però que només per aquesta ocasió, es desvetllaran algunes de les històries que hi ha al darrere. Avisem que els contes d’aquesta nit poden fer un circuit que passi pels punts G, C, E i, sobretot el de S de sentir.

ALICIA MOLINA

Alterna l’activitat de narradora oral amb sessions de contes per a nens, adults, joves i persones grans que inicia el 1997, amb la de docent. Imparteix classes de llengua i literatura catalanes a batxillerat, però té una llarga experiència en adults i ESO. Combina les estratègies de la narració oral en el dia a dia com a docent de llengua i literatura catalanes i és des d’aquesta experiència que fa tallers de formació a altres professors o públic en general per compartir les vivències i les diferents propostes didàctiques de l’aula. Participa en l’organització del Festival de la Paraula de Cardedeu, Cardemots. També ha participat en l’organització del Festival de Narració Oral de Barcelona, Munt de Mots. Porta la programació de contes per a adults del bar, Pla de la Calma, de Cardedeu i juntament amb la Inés Macpherson, ha portat la del bar Astrolabi, al barri de Gràcia. Col·labora en diferents mitjans de difusió. Ha dinamitzat, també, el club de Lectura Prêt à Porter a la Biblioteca de Cardedeu, col·labora en el projecte "Lletra a lletra fem municipi" per treballar les competències lingüístiques a l'aula. Actualment està cursant un postgrau amb el Teatro de los Sentidos i escriu al blog aliciacontes.blogspot.com.

LLOC: La Casa dels Contes - La Casa de los Cuentos
c/ Ramon y Cajal, 35 (Gràcia)
ML4 Joanic - ML3 Fontana

Dissabte 27 de gener de 2018
20 h
Aportació: 10 € / Reserves: 8 € (697472709)
info@casadelscontes.com

ATRÁPALO: https://www.atrapalo.com/entradas/en-tu-casa-o-en-la-mia-contes-erotics-_e4812497/

DIVENDRES DE CONTES AMB ALICIA MOLINA I ÒSCAR IGUAL


V TEMPORADA "DIVENDRES DE CONTES"

Cia. ALIOSC: ALICIA MOLINA (narradora) i ÒSCAR IGUAL (piano)

"¿En tu casa o en la mía?"

Sinopsi: Una pregunta que no espera ser contestada en paraules, però que només per aquesta ocasió, es desvetllaran algunes de les històries que hi ha al darrere. Avisem que els contes d’aquesta nit poden fer un circuit que passi pels punts G, C, E i, sobretot el de S de sentir.

ALICIA MOLINA

Alterna l’activitat de narradora oral amb sessions de contes per a nens, adults, joves i persones grans que inicia el 1997, amb la de docent. Imparteix classes de llengua i literatura catalanes a batxillerat, però té una llarga experiència en adults i ESO. Combina les estratègies de la narració oral en el dia a dia com a docent de llengua i literatura catalanes i és des d’aquesta experiència que fa tallers de formació a altres professors o públic en general per compartir les vivències i les diferents propostes didàctiques de l’aula. Participa en l’organització del Festival de la Paraula de Cardedeu, Cardemots. També ha participat en l’organització del Festival de Narració Oral de Barcelona, Munt de Mots. Porta la programació de contes per a adults del bar, Pla de la Calma, de Cardedeu i juntament amb la Inés Macpherson, ha portat la del bar Astrolabi, al barri de Gràcia. Col·labora en diferents mitjans de difusió. Ha dinamitzat, també, el club de Lectura Prêt à Porter a la Biblioteca de Cardedeu, col·labora en el projecte "Lletra a lletra fem municipi" per treballar les competències lingüístiques a l'aula. Actualment està cursant un postgrau amb el Teatro de los Sentidos i escriu al blog aliciacontes.blogspot.com.



Òscar Igual:
Músic polivalent, multi instrumentista, arranjador i compositor. Va estudiar al Conservatori Superior Municipal de Música de Barcelona. 
A format part de diverses formacions del nostre país, cobles, bandes de carrer, orquestra clàssica, grup d’havaneres, animació infantil, grups de folk, conta contes, acompanyant poetes...
Ha enregistrat nombrosos Cd’s, i es Coautor de dos llibres de temàtica musical, a mes d’haver col·laborat en diversos espectacles i escrit la banda sonora d’un curt-metratge.
Organitza el Festival de la Paraula, Cardemots, de Cardedeu.


Discografia:
• Tradicionàrius 9è cicle (1996) Tram.
• Ballets a la Carta (1999) El Grupet.
• Història i llegendes de l’Andorra Medieval (2000) Tram (El grupet).
• Sol de Contes (2001) Contes a piano. 
• Danses Catalanes 1 – Mon & Cia (2001).
• I dansarem folls (2002) Fortabarreja.
• Els Francolins.
• Banda de flabiols (2000).
• Tradicionàrius 14è cicle (2001) Tram.
• Tradicionàrius 15è cicle (2002) Tram.
• Tradicionàrius 16è cicle (2003) Discmedi.
• Flabiol pels Descosits (2002) Discmedi.
• Aristòtil entre escombraries – Federació Catalana de l’Esplai (2002) .
• AdndA La Clau (2004).
• Per sucar-hi pa ! Eix de Serveis (2006).
• Un Cafè entre el cel i el mar (2009) Audiovisuals de Sarrià (Mestre d’Aixa).
• Balleu...? (2009) Picap (Radiokuartet).

Bibliografia:
Coautor de dos llibres de temàtica musical:
• Recull de Sardanes I, del contrapàs a la sardana actual (1998).
• Rebost de Tonades, volum I (1999).