QUÈ HI TROBARÀS?

Activitats de narració oral:

* Sessions de contes per a Nadons, Infants, Adolescents, Adults, Persones de la Tercera Edat.

* Tallers de formació: "La narració oral, eina didàctica a les classes de llengua", "narració oral i conflictes a l'adolescència"

* Regala un conte personalitzat

Jugant amb les paraules:

* Contes per narrar tantes vides com universos n'hi haguessin.

* Poemes

* Articles d'opinió

* Entrevistes imaginàries.

* Imatges, vivències, pensaments per compartir.

* Actes per poder escampar la boira quan l'ànima se sent en compressió.

* Lectures per obrir camins.

* Temps de silencis fets paraules.

divendres, 31 de maig del 2013

PROMOCIÓ 2011-2013 DEL TALLER GINEBRÓ DE CARDEDEU

PROMOCIÓ 2011-2013: Què ens deixeu al Taller?

Sovint sentim dir que el batxillerat és un devorador de vides, que encara que ens agradaria compartir molts altres moments més a la mida humana, ens veiem arrossegats pel xuclador del dia a dia i al final el que compta són els números...

En canvi, sovint ens hauria agradat haver aturat el temps i quedar-nos en aquell moment en què la màgia ens ha fet connectar més enllà del que marca el currículum acadèmic. Just en aquell moment en què sentim que ens despullem,  que ens mostrem amb tota la nostra essència i que ens mirem amb perspectiva humana.  

És en aquests instants en què els professors hem anat percebent tots els tresors que porteu dins vostre. Més enllà dels talents personals que la vida ja anirà desvetllant, aquí queda el rastre dels valors que cada un de vosaltres ha deixat impregnats en els nostres cors i en les parets del Taller.
Ens heu dit què us emporteu del Taller i nosaltres voldríem retornar-vos la memòria fent un esbós ràpid pel vostre pas aquí. I de tots els moltíssims moments, ens quedem:

Amb les preguntes més enginyoses.
Amb els plors que ens uneixen tant.
Amb les cares de son a les 8 del matí.
Amb la incertesa davant de les decisions.
Amb els somriures d’agraïment.
Amb les complicitats per tirar endavant una idea.
Amb la ironia...
Amb les xerrameques imparables de l’última hora de classe.
Amb les taquilles encallades.
Els batecs de nervis als exàmens finals.
Amb el record d’haver estat el millor grup de Florència.

Arribem al final. Això s’acaba, nois, i amb els millors auguris, hem volgut fer una carta als Reis Mags. Us en recordeu? Ja que no ha estat possible concedir-vos desitjos com eliminar els exàmens finals, posar la filo i la història al gust de tothom, entre altres, els cinc tutors de segon i tot el claustre de batxillerat hem reunit les nostres forces per demanar en primer lloc que confieu en vosaltres i en la vida, que doneu el millor de vosaltres en cada moment i, a continuació, com deia el poeta Kavafis “que el camí sigui llarg, ple d’aventures, ple de coneixences...”

No dubtem que aconseguireu allò que us proposeu . Teniu al darrere les millors famílies per donar-vos suport en aquest camí i us teniu a vosaltres: matèria humana d’alta qualitat!!!


Bon viatge!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada