QUÈ HI TROBARÀS?

Activitats de narració oral:

* Sessions de contes per a Nadons, Infants, Adolescents, Adults, Persones de la Tercera Edat.

* Tallers de formació: "La narració oral, eina didàctica a les classes de llengua", "narració oral i conflictes a l'adolescència"

* Regala un conte personalitzat

Jugant amb les paraules:

* Contes per narrar tantes vides com universos n'hi haguessin.

* Poemes

* Articles d'opinió

* Entrevistes imaginàries.

* Imatges, vivències, pensaments per compartir.

* Actes per poder escampar la boira quan l'ànima se sent en compressió.

* Lectures per obrir camins.

* Temps de silencis fets paraules.

dimarts, 11 de novembre de 2014

RACONTADES DE MISTERI A LA CASA CORBELLA DE CARDEDEU


Dissabte 8 de novembre vam viure una nit més que especial: obrir les portes d'una de les cases més emblemàtiques de Cardedeu i veure-la plena de gent expectant ens va inundar a tots d'una emoció tan trasbalsadora que els contes van sortir a raig, connectant directament del cor amb la veu.
El públic de Cardedeu va tornar a mostrar la seva complicitat més amorosa amb una escolta atenta, participativa, amable... i els organitzadors (tot el jovent Corbella i nou llinatge Diumer amb les seves parelles...) van preparar cada racó de la casa amb tant mimo i respecte, van coordinar tan bé cada entrada i sortida de les més de 60 persones que érem allà dins, van entregar tant entusiasme en cada copa i tast que ens van oferir que ens traiem el barret per dir-los amb les lletres més grosses              G R À C I E S!!!
Augurem el millor futur per a totes les propostes culturals que facin a la Casa. Segur!!!Les Racontades de la Casa Corbella van estar servides amb una amorositat i feina ben feta per part dels joves organitzadors, amb una rebuda fidel per part del públic i amb la col·laboració dels diferents establiments com Tastavins, Eric Pastisser, Cervesa Sant Jordi, Mas Pellicer i Ratafia Bosch. Els contes i els racons a descobrir van anar de la mà en una nit en què tot fluïa des de la calma i l'emoció més gratificants. Però si ara tenim aquestes imatges és gràcies a la col·laboració del fotògraf de Cardedeu, Pep Valls. Gràcies per deixar plasmats els records d'una nit ben bonica.
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada