QUÈ HI TROBARÀS?

Activitats de narració oral:

* Sessions de contes per a Nadons, Infants, Adolescents, Adults, Persones de la Tercera Edat.

* Tallers de formació: "La narració oral, eina didàctica a les classes de llengua", "narració oral i conflictes a l'adolescència"

* Regala un conte personalitzat

Jugant amb les paraules:

* Contes per narrar tantes vides com universos n'hi haguessin.

* Poemes

* Articles d'opinió

* Entrevistes imaginàries.

* Imatges, vivències, pensaments per compartir.

* Actes per poder escampar la boira quan l'ànima se sent en compressió.

* Lectures per obrir camins.

* Temps de silencis fets paraules.

divendres, 13 d’octubre del 2017

CONFERÈNCIA "LA NARRACIÓ ORAL I ELS CONFLICTES A L'ADOLESCÈNCIA" DINS EL FESTIVAL MUNT DE MOTS


VIII FESTIVAL DE NARRACIÓ ORAL MUNT DE MOTS
CONFERÈNCIA: "LA NARRACIÓ ORAL I ELS CONFLICTES A L'ADOLESCÈNCIA"

Com podem acompanyar els adolescents en diferents processos d’aprenentatge, de creixement i d'autoconeixement personals per tal que prenguin consciència de qui són i quin paper pot jugar la narració oral per oferir-los eines que els ajudi a comunicar i comunicar-se millor i a la descoberta d'ells mateixos.

Dimecres 18 d'octubre
Biblioteca Vila de Gràcia
19 h
Entrada gratuïta

ALICIA MOLINA

Alterna l’activitat de narradora oral amb sessions de contes per a nens, adults, joves i persones grans que inicia el 1997, amb la de docent. Imparteix classes de llengua i literatura catalanes a batxillerat, però té una llarga experiència en adults i ESO. Combina les estratègies de la narració oral en el dia a dia com a docent de llengua i literatura catalanes i és des d’aquesta experiència que fa tallers de formació a altres professors o públic en general per compartir les vivències i les diferents propostes didàctiques de l’aula. Participa en l’organització del Festival de la Paraula de Cardedeu, Cardemots. També ha participat en l’organització del Festival de Narració Oral de Barcelona, Munt de Mots. Porta la programació de contes per a adults del bar, Pla de la Calma, de Cardedeu i juntament amb la Inés Macpherson, ha portat la del bar Astrolabi, al barri de Gràcia. Col·labora en diferents mitjans de difusió. Ha dinamitzat, també, el club de Lectura Prêt à Porter a la Biblioteca de Cardedeu, col·labora en el projecte "Lletra a lletra fem municipi" per treballar les competències lingüístiques a l'aula i escriu al blog aliciacontes.blogspot.com.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada