QUÈ HI TROBARÀS?

Activitats de narració oral:

* Sessions de contes per a Nadons, Infants, Adolescents, Adults, Persones de la Tercera Edat.

* Tallers de formació: "La narració oral, eina didàctica a les classes de llengua", "narració oral i conflictes a l'adolescència"

* Regala un conte personalitzat

Jugant amb les paraules:

* Contes per narrar tantes vides com universos n'hi haguessin.

* Poemes

* Articles d'opinió

* Entrevistes imaginàries.

* Imatges, vivències, pensaments per compartir.

* Actes per poder escampar la boira quan l'ànima se sent en compressió.

* Lectures per obrir camins.

* Temps de silencis fets paraules.

dissabte, 7 d’agost de 2010

CARROS DE FOCDe la travessa "Carros de foc" hi hauria moltes coses a dir. La immensitat, el repte, el bon rotllo de tota la gent que et trobes i que t'acull... La primera topada amb aquelles muntanyes em van deixar en estat de xoc. Aquí reprodueixo algunes idees que vaig escriure a la meva llibreta:


Estant aquí, el temps pren una dimensió d'estaticisme, de no avançar perquè la permanència és constant. Aquí s'ha instal·lat la perpetuïtat. No hi ha un abans i un després. Per a aquestes muntanyes no passa el temps. Aquestes pedres, aquestes roques han existit sempre i han presenciat allò que en algun moment ens ha semblat als humans un pas per a la humanitat. Què ridículs que som! Hi ha alguna cosa més pretenciosa que creure's que el temps, la vida giren al nostre voltant? Des d'aquí t'adones i comprens que el temps no existeix; és una il·lusió nostra per no saber interpretar la grandesa de l'existència.
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada