QUÈ HI TROBARÀS?

Activitats de narració oral:

* Sessions de contes per a Nadons, Infants, Adolescents, Adults, Persones de la Tercera Edat.

* Tallers de formació: "La narració oral, eina didàctica a les classes de llengua", "narració oral i conflictes a l'adolescència"

* Regala un conte personalitzat

Jugant amb les paraules:

* Contes per narrar tantes vides com universos n'hi haguessin.

* Poemes

* Articles d'opinió

* Entrevistes imaginàries.

* Imatges, vivències, pensaments per compartir.

* Actes per poder escampar la boira quan l'ànima se sent en compressió.

* Lectures per obrir camins.

* Temps de silencis fets paraules.

dissabte, 14 de juliol del 2012

CONTES PER A ADULTS "ENCANTADA DE CONEIXE'T" A LA VINACOTECA DE PALAFRUGELL


sessió de contes per a adults, divendres 20 de juliol a CMC La Vinacoteca de Palafrugell
SESSIÓ DE CONTES PER A ADULTS

ENCANTADA DE CONEIXE'T

De quantes maneres es poden conèixer les persones? Quantes històries s’amaguen entre un hola i un adéu? Vine a descobrir-ho en aquesta sessió de contes amb la veu de l'Alicia Molina i la música punxada per en Cyril torres. Una sessió creada per sentir, per somriure, per mirar-nos al del costat, per mirar-nos per dins...

divendres, 20 de juliol
a les 21h
A la CMC La Vinacoteca de Palafrugell
C/ Sant Antoni (antic carrer estret)


En aquesta sessió, els contes i la música aniran de la mà i en acabat, en Cyril Torres ens oferirà una sessió de música del seu repertori mentre fem un tast dels muntaditos que ens han preparat els nois de la Vinacoteca.

Alicia Molina (contacontes): explica contes des de 1986 quan els amors la porten a fer de follet a la muntanya i li regalen un fill a cada cantó del coixí. Membre d’ANIN des de 2005 (associació de narradores i narradors), explica en biblioteques, bars i places, en maratons, escoles i cases, llibreries i platges. Contes llargs i curts. Amb música o amb la veu i prou. Contes de tradició, d’autor o creats per a l’ocasió. Contes per a grans i petits per compartir, per fer somiar, per tastar l’infinit...
Cyril Torres (pintor): Des de 2003 afegeix la música a la seva paleta per compartir emocions i coneixements a partir de la músicaSoul, el Bhangra de Bollywood, els Barcelona Sounds, ritmes africans, antillans i àrabs entre altres. Des d’aleshores dirigeix i presentaMusicandó! A Ràdio Palafrugell, programa dedicat a la World Music.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada