QUÈ HI TROBARÀS?

Activitats de narració oral:

* Sessions de contes per a Nadons, Infants, Adolescents, Adults, Persones de la Tercera Edat.

* Tallers de formació: "La narració oral, eina didàctica a les classes de llengua", "narració oral i conflictes a l'adolescència"

* Regala un conte personalitzat

Jugant amb les paraules:

* Contes per narrar tantes vides com universos n'hi haguessin.

* Poemes

* Articles d'opinió

* Entrevistes imaginàries.

* Imatges, vivències, pensaments per compartir.

* Actes per poder escampar la boira quan l'ànima se sent en compressió.

* Lectures per obrir camins.

* Temps de silencis fets paraules.

dilluns, 12 de novembre de 2012

BALLES...

Foto: Aquí teniu l'equip de BALLES... (falta la Maria Andreu). Després de l'èxit de l'obra d'aquest cap de setmana, volem donar les gràcies a tot l'equip de voluntaris que heu fet possible posar una il·luminació de luxe, un vestuari a la carta que ha aportat caràcter i unitat a l'obra, un tècnic de so que ens ha guiat amb precisió i bon criteri en les entrades musicals, un disseny de músiques suggerents, amb els seus canvis d'època... els balls apresos per poder sortir a la pista amb seguretat i joc, les coreografies de les baralles, els abusos, les borratxeres... Tot aquest univers humà de col·laboradors, que hem tingut la sort de tenir-lo al nostre costat, ha fet possible tirar endavant amb l'obra. GRÀCIES!!!


Aquí teniu l'equip de BALLES... (falta la Maria Andreu). Després de l'èxit de l'obra d'aquest cap de setmana, volem donar les gràcies a tot l'equip de col·laboradors que heu fet possible posar una il·luminació de luxe, un vestuari a la carta qu
e ha aportat caràcter i unitat a l'obra, un tècnic de so que ens ha guiat amb precisió i bon criteri en les entrades musicals, un disseny de músiques suggerents, amb els seus canvis d'època... els balls apresos per poder sortir a la pista amb seguretat i joc, les coreografies de les baralles, els abusos, les borratxeres... les millors trompetes per sentir la vie en rose...Tot aquest univers humà de col·laboradors, que hem tingut la sort de tenir-lo al nostre costat, ha fet possible tirar endavant amb l'obra. GRÀCIES!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada