QUÈ HI TROBARÀS?

Activitats de narració oral:

* Sessions de contes per a Nadons, Infants, Adolescents, Adults, Persones de la Tercera Edat.

* Tallers de formació: "La narració oral, eina didàctica a les classes de llengua", "narració oral i conflictes a l'adolescència"

* Regala un conte personalitzat

Jugant amb les paraules:

* Contes per narrar tantes vides com universos n'hi haguessin.

* Poemes

* Articles d'opinió

* Entrevistes imaginàries.

* Imatges, vivències, pensaments per compartir.

* Actes per poder escampar la boira quan l'ànima se sent en compressió.

* Lectures per obrir camins.

* Temps de silencis fets paraules.

divendres, 29 de novembre de 2013

CONTES AL VALENTINA AMB L'ALICIA MOLINA

El dia 15 de desembre estaré explicant al Centre Cívic Valentina (pl. Regomir, 2 / darrere de l'Ajuntament de Barcelona), a les 19h (5€). Totes les històries de la sessió són meves i això fa que encara sigui per a mi una sessió ben especial.

sessió de contes per a adults
SESSIÓ DE CONTES PER A ADULTS

TRES COSAS HAY EN LA VIDA


Seria fàcil afegir-hi salut, diners i amor, però aquesta no és una sessió de respostes i molt menys de plantejar solucions a qüestions existencials... Si hi ha alguna cosa comuna en les històries que s’expliquen són les preguntes que les han impulsat, algunes tan antigues com el món que ens envolta i que aquesta nit us convidem a mirar-lo amb uns altres ulls.

Alicia Molina: explica contes des que els amors la porten a fer de follet a la muntanya i li regalen un fill a cada cantó del coixí, tot i que a s'inicia a les hores del conte el 1997. Membre d’ANIN des de 2004 (associació de narradores i narradors), explica en biblioteques, bars i places, en maratons, escoles i cases, llibreries i platges. Contes llargs i curts. Amb música o amb la veu i prou. Contes de tradició, d’autor o creats per a l’ocasió. Contes per a grans i petits per compartir, per fer somiar, per tastar l’infinit...
 

contacte:

aliciamolina61@gmail.com

aliciacontes.blogspot.com

687 76 55 06

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada