QUÈ HI TROBARÀS?

Activitats de narració oral:

* Sessions de contes per a Nadons, Infants, Adolescents, Adults, Persones de la Tercera Edat.

* Tallers de formació: "La narració oral, eina didàctica a les classes de llengua", "narració oral i conflictes a l'adolescència"

* Regala un conte personalitzat

Jugant amb les paraules:

* Contes per narrar tantes vides com universos n'hi haguessin.

* Poemes

* Articles d'opinió

* Entrevistes imaginàries.

* Imatges, vivències, pensaments per compartir.

* Actes per poder escampar la boira quan l'ànima se sent en compressió.

* Lectures per obrir camins.

* Temps de silencis fets paraules.

dijous, 9 de gener de 2014

CONTES PER A LA GENT GRAN

Engego l'any creant noves sessions, concretament destinades a la gent gran. Contes i cançons per sentir que seguim connectats a la vida.

CONTES PER A LA GENT GRAN
CONTES PER A LA GENT GRAN
"Aunque ya nada pueda devolverme las horas de esplendor en la hierba, de la gloria en las flores, no debemos afligirnos, pues siempre, la belleza subsiste en el recuerdo".
                                                                            William Wordsworth

Els contes no tenen edat i quan un ja ha viscut una bona part de la vida, ajuden a tornar a transitar per allà on s'ha passat, a explicar-nos el relat de la vida d'una altra manera. A través de les històries i de les cançons podem tornar a recuperar la ingenuïtat i rebre el conte com un regal màgic en què la veu, el gest... ens faci connectar amb emocions potser oblidades... El conte ens pot facilitar recuperar la memòria a partir de les cançons de sempre, de les paraules de cada dia... Ens poden fer entrenar l'atenció, l'escolta, la comprensió... I, sobretot, ens poden fer tocar moments de felicitat com si tinguéssim al davant un temps infinit.


Alicia Molina

Alterna l’activitat de contacontes, que inicia el 1997, amb la d’impartir classes de llengua catalana i literatura a alumnes de batxillerat, però per a ella tot forma part de l’art de narrar, així que porta escampant històries un munt d’anys. I ho ha fet a grans i a petits, en tots els espais impensables, fins i tot en cementiris. Amb la veu i el cos com a elements bàsics, explica contes de tradició oral, d’autor o escrits per ella mateixa, segons l’ocasió.

 


Més informació:

687765506
aliciamolina61@gmail.com
http://aliciacontes.blogspot.com.es/
https://www.facebook.com/pages/alicia-molina-narradora-dhist%C3%B2ries/259827747364136

1 comentari:

  1. Crec molt importants els contes per la gent gran, tambe nosaltres ens agrada i necessitem la cultura per passar alunes de les hores que tenim,durant el dia.

    ResponElimina