QUÈ HI TROBARÀS?

Activitats de narració oral:

* Sessions de contes per a Nadons, Infants, Adolescents, Adults, Persones de la Tercera Edat.

* Tallers de formació: "La narració oral, eina didàctica a les classes de llengua", "narració oral i conflictes a l'adolescència"

* Regala un conte personalitzat

Jugant amb les paraules:

* Contes per narrar tantes vides com universos n'hi haguessin.

* Poemes

* Articles d'opinió

* Entrevistes imaginàries.

* Imatges, vivències, pensaments per compartir.

* Actes per poder escampar la boira quan l'ànima se sent en compressió.

* Lectures per obrir camins.

* Temps de silencis fets paraules.

diumenge, 28 d’octubre de 2012

RACONTADES: CONTES DE POR A ROCA UMBERT, de GRANOLLERS

RACONTADES: passejada amb contes i begudes
RACONTADES

 

CONTES DE POR A ROCA UMBERT


La nit del 31 d'octubre, diuen, és la nit de les ànimes en pena, quan els éssers de l'altre món deixen constància de la seva presència... Diuen, també, que les parets i els passadissos de Roca Umbert estan plens d'aquests secrets. Per conèixer-los, vine a les 23h i deixa't sorprendre pels contes que t'explicaran els Raconters. Són històries per no dormir perquè la nit de la castanyada és una nit en què és aconsellable no quedar-se adormit.
 
Els Raconters: Paco Asensio, Oriol Genís, Rubén Martínez i Alicia Molina
Les Racontades acullen un nombre limitat de persones adultes en una passejada d'unes dues hores amenitzada per quatre narradors orals,  a la recerca d'espais insòlits fora dels circuits turístics de la ciutat: Amb el propòsit d'entretenir el públic, els contacontes expliquen històries en cada un d'aquests espais escollits, alhora que es fa una degustació de begudes seleccionades per al moment. 

dimecres 31 d'octubre

a les 23h a Roca Umbert
entrades limitades

RACONTADES PER ESPAIS INESPERATS
una manera diferent de mirar la teva ciutat

Si la nit fos un paraigües per albergar dins seu els millors moments, hi acolliria una pluja amb la descoberta d’uns racons inesperats de la ciutat, que es fan mirar amb uns altres ulls; una pluja amb les paraules més autèntiques i vives d’uns narradors disposats a amanyagar i seduir les orelles explicant històries amoroses, divertides, sorprenents... Una pluja per assedegar desitjos amb les begudes més exquisides escollides perquè els paladars tastin amb tots els sentits... la intimitat de la nit.

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada