QUÈ HI TROBARÀS?

Activitats de narració oral:

* Sessions de contes per a Nadons, Infants, Adolescents, Adults, Persones de la Tercera Edat.

* Tallers de formació: "La narració oral, eina didàctica a les classes de llengua", "narració oral i conflictes a l'adolescència"

* Regala un conte personalitzat

Jugant amb les paraules:

* Contes per narrar tantes vides com universos n'hi haguessin.

* Poemes

* Articles d'opinió

* Entrevistes imaginàries.

* Imatges, vivències, pensaments per compartir.

* Actes per poder escampar la boira quan l'ànima se sent en compressió.

* Lectures per obrir camins.

* Temps de silencis fets paraules.

dimarts, 31 de maig del 2011

ESTRENA "ELS TEMPS I ELS CONWAY" a CARDEDEU



Apunteu bé:

Aquest dissabte i diumenge, la companyia 10 de Deu Teatre representarà El temps i els Conway de J. B. Priestley al Centre Cultural de Cardedeu, a les 22h i a les 19h respectivament.
 
L’obra, dirigida per l’actriu i directora Mireia Chalamanch, parla de la vida d’una família de principis del S. XX, de les il·lusions i les esperances de joventut que cada un d’ells construeix per als seus somnis de futur i de com el pas del temps esporga, aflora i mostra, vint anys després, una realitat que juga amb les relacions i les desplaça deixant un rastre en què es barregen alegries i tristeses, èxits i fracassos, vida i mort en unes geografies humanes devorades pel temps.
 
Aquesta és la sisena obra del grup de teatre cardedeuenc que, en aquesta ocasió, han volgut apostar per un text clàssic, el contingut del qual deixa palès la vigència del tema que tracta i la contundència de l’autor en el disseny dels personatges.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada